Arsenal en West Ham zijn alert terwijl Chelsea met tegenzin de vraagprijs van Tammy Abraham ‘slash’

Arsenal en West Ham United zullen op hun hoede zijn als Chelsea zich voorbereidt om hun vraagprijs voor spits Tammy Abraham te verlagen.

Beide clubs zijn deze zomer in verband gebracht met een transfer voor de 23-jarige, maar worden afgeschrikt door het aanzienlijke prijskaartje van £ 40 miljoen dat Chelsea aan hun academie-afstudeerder heeft opgelegd.

De twee Londense clubs hebben interesse in de 1.80 meter lange aanvaller, maar kunnen het hoge bedrag dat wordt geëist niet betalen.

Maar The Sun meldt nu dat Chelsea bereid is om hun onrealistische eisen te verminderen om een ​​koper aan te trekken en daarmee verhuizingen voor hun eigen transferdoelen te financieren.Abraham is veelgevraagd bij West Ham en Arsenal beide geïnteresseerd

Het gerucht gaat dat Arsenal geïnteresseerd is in Abraham, waarbij aanvoerder Pierre-Emerick Aubameyang het afgelopen seizoen voortdurend voor het doel schoot.

Gunners-spits Alexandre Lacazette wordt ook in verband gebracht met een vertrek bij de club uit Noord-Londen, waar manager Mikel Arteta de Chelsea-spits als een vervanger beschouwt.

Arteta en Arsenal hebben zojuist maar liefst £ 50 miljoen uitgegeven aan verdediger Ben White en het is onwaarschijnlijk dat ze nog eens £ 40 miljoen aan Abraham zullen uitgeven, wat betekent dat een verlaagde vergoeding het enige scenario zou kunnen zijn waarin ze zaken doen met Chelsea.

Denk je dat Chelsea gelijk heeft als ze Abraham deze zomer willen verzilveren? Laat het ons weten in de opmerkingen sectie.Het is onwaarschijnlijk dat de spits inbreekt in de Chelsea-start-11 onder Tuchel
Het is onwaarschijnlijk dat de spits inbreekt in de Chelsea-start-11 onder Tuchel

Ondertussen wil West Ham-manager David Moyes de spits graag ondertekenen, maar hij heeft openlijk toegegeven dat ze het zich niet kunnen veroorloven om £ 40 miljoen voor hem te bieden.

Abraham staat open voor een transfer vanwege zijn gebrek aan speeltijd onder Blues-coach Thomas Tuchel vorig seizoen, nadat hij vanaf februari slechts vier Premier League-duels had gespeeld.

De Chelsea-baas geeft duidelijk de voorkeur aan andere opties, zoals Kai Havertz en Timo Werner vooraan, waardoor Abraham minutenlang worstelde.

Met een transfer die geschikt is voor alle betrokken partijen, kan Chelsea heel goed inspelen op de verhuizing door een lager bod te accepteren voordat het venster sluit.

Bemachtig de speciale editie 2021/22 van uw club jaarlijks. Lees hier meer.


Posted By : http://54.248.59.145/