Gigantisch kikkerpad keert terug naar Stockport met 21 nieuwe ontwerpen

Gigantische veelkleurige kikkers zijn opnieuw in Stockport gesprongen voor het zomerparcours van dit jaar.

De stad verwelkomde de amfibische attracties twee jaar geleden voor het eerst, met bezoekers als ‘Strawberry Frog’ en ‘Midas’ die bezoekers van heinde en verre aantrokken.

Nu hoopt de stad opnieuw de menigte te trekken – met 21 gloednieuwe ontwerpen.

LEES MEER: Gemeenten in Greater Manchester geven £ 15 miljoen om vakantieclubs voor kinderen te financieren met gratis schoolmaaltijden
Een hoogtepunt van het parcours van dit jaar is naar verwachting Stockport Spiderfrog, gebaseerd op het populaire Marvel-personage Spider-Man.

De Gigantic Leap Frog Art Trail wordt officieel gelanceerd tijdens een evenement dat vrijdag wordt georganiseerd door Totally Stockport in de Light-bioscoop.

De kikkers zijn tot 26 september te zien op verschillende locaties in het stadscentrum.

Bekijk de routekaart hieronder (deze is vanaf vrijdag hier te downloaden)
En naast het pad zullen er 17 kikkers worden geplaatst door de hele gemeente.

Georganiseerd door Stockport’s Business Improvement District (BID) – gebrandmerkt als Totally Stockport – hoopt men dat het parcours bedrijven een boost zal geven voordat de kikkers later dit jaar worden geveild om geld in te zamelen voor St Ann’s Hospice, dat zijn 50e verjaardag viert.

Bekijk hieronder meer foto’s van het kikkerpadStockport BID-manager Paul Taylor zei: “”Om te zeggen dat iedereen een moeilijke tijd heeft doorgemaakt, is een understatement. Nu is het tijd om terug te keren naar ons stadscentrum en wat is een betere manier om dit te vieren dan met nog een briljant parcours dat nog groter en beter is dan voorheen De artiesten hebben fantastisch werk geleverd.

“En net als de vorige keer zijn organisaties betrokken geraakt door een kikker te sponsoren en de hele zomer kikkergerelateerde activiteiten te plannen, waaronder het Gigantic Leap Activity-programma van de school.”

De kunstroute wordt ondersteund door sponsors Amstone, Carecall, Floreeda, Girlguiding Stockport, Holiday Inn Express, Marketing Stockport, Merseyway, musicMagpie; Nexperia, Orbit Developments, Robinsons Brewery, Simon Charles Auctioneers, St Ann’s Hospice, Stockport County, Totally Stockport en de Vernon Building Society.De gigantische kikkers worden weergegeven rond het stadscentrum

Lees hier meer op de website.


Posted By : Uni togel