James Garner onthult bijnaam voor Andreas Pereira na wondergoal voor Man Utd vs Brentford

Andreas Pereira is voor het seizoen Pirlo voor fans, maar hij heeft een andere bijnaam met een lid van de Manchester United-selectie.

De Braziliaanse international scoorde een verbluffende volley vanaf 25 yards tegen Brentford in het 2-2 gelijkspel met de nieuwkomers in de Premier League in een oefenwedstrijd voor het seizoen op Old Trafford, waarvoor hij een staande ovatie kreeg van teamgenoten en fans in het stadion.

Pereira ging na de wedstrijd naar Instagram om een ​​clip van het doelpunt te posten, samen met het bijschrift dat het harde werk vanaf hier doorgaat en zijn opmerkingen werden meteen gevuld met herkenbare gezichten die de staking prezen.

Maar een opmerking die in het bijzonder opviel, was die van James Garner, die in de tweede helft inviel als invaller voor Pereira, omdat hij een nieuwe bijnaam leek te onthullen.

Garner’s commentaar las gewoon “Xabiiii !!!”, wat waarschijnlijk een ode is aan de legendarische Spaanse middenvelder Xabi Alonso van Liverpool, Real Madrid en Bayern München.

De vasthoudende middenvelder stond bekend om zijn ongelooflijke passeerbereik en defensief bewustzijn, aangezien hij tweemaal het WK en het EK won met Spanje, evenals de Champions League in 2005 en 2014, vier landstitels en verschillende andere bekercompetities voordat hij in 2017 met pensioen ging.

Pereira’s passing range is altijd een van de beste onderdelen van zijn spel geweest, maar hij heeft eerder laten zien dat de spectaculaire aanval in zijn kluisje zit, met een screamer tegen Southampton 2019 die dat jaar werd uitgeroepen tot de clubdoelpunt van het seizoen voor het seizoen 18/19.

De toekomst van de voormalige PSV- en Valencia-speler bij de club is momenteel onduidelijk, maar hij heeft onlangs onthuld dat hij graag terug zou keren naar Lazio, waar hij vorig seizoen op huurbasis speelde en 33 wedstrijden speelde en één doelpunt scoorde in de Serie A.

Wil je een exclusieve pre-season United preview – zowel in je inbox als in je brievenbus? Ga hierheen voor meer informatie en om uw exemplaar veilig te stellen.


Posted By : Lagutogel