Man City en Aston Villa openen eindelijk gesprekken over Jack Grealish terwijl de onderhandelingen gaande zijn

Aston Villa houdt vast aan de toekomst van aanvoerder Jack Grealish na de interesse van Manchester City in een transfer tijdens de lopende zomerperiode.

De 25-jarige, die op Euro 2020 voor Gareth Southgate’s Engeland speelde, staat tot de zomer van 2025 onder contract bij Villa Park – en zou £ 100 miljoen waard zijn.

Hoewel Villa hun sterspeler zelfs een verbeterd contract zou kunnen aanbieden om hem bij de club te houden, kunnen ze gedwongen worden een verkoop te overwegen als Grealish zelf zin heeft in een nieuwe uitdaging.

In de laatste update zou City enkele dagen geleden een eerste benadering hebben gevolgd en dat die onderhandelingskanalen open blijven voor toekomstige besprekingen.Jack Grealish is in verband gebracht met een verhuizing van Aston Villa uit zijn jeugd

Sky Sports News heeft de dialoog tussen de twee clubs gemeld, waarbij Pep Guardiola’s Premier League-kampioenen ook in verband worden gebracht met Three Lions-schipper Harry Kane.

Grealish, die zijn nieuwe deal pas in september tekende, is open geweest over zijn wens om grote trofeeën te winnen en kwam tot een shoot-out van het winnen van Euro 2020 met Engeland.

Wat zijn standpunt ook is, Villa zou het goed kunnen opmerken als hun waardering wordt gehaald – waardoor ze over de hele linie sterker kunnen worden in hun streven naar Europese kwalificatie.

Moet Jack Grealish overstappen van Aston Villa naar Manchester City? Geef ons je mening in de commentsJack Grealish van Aston Villa tijdens de Premier League-wedstrijd tussen Aston Villa en Everton in Villa Park op 13 mei 2021
Jack Grealish is nu een bewezen Premier League-middenvelder

De zaakwaarnemer van Grealish, Jonathan Barnett, zei eerder dit jaar tegen Sky Sports: “Hij houdt van Villa, maar ik denk dat we gewoon moeten afwachten hoe de zaken uitpakken.

“Op dit moment is hij een Villa-speler en heeft hij nergens anders over nagedacht.

“Hij zou in de zomer een grote ster kunnen worden, hij had misschien wat eerder voor Engeland moeten spelen. Het is jammer dat hij momenteel deze blessure heeft, maar dat komt wel goed.”Manchester City Manager Pep Guardiola kijkt toe tijdens de Premier League-wedstrijd tussen Manchester City en Everton in het Etihad Stadium op 23 mei 2021 in Manchester, Engeland.
Manchester City van Pep Guardiola heeft drie van de laatste vier Premier League-seizoenen gewonnen

Met Dean Smith die als reactie zei: “Ik kreeg te horen dat iemand van zijn bureau over Jack had gesproken.

“Ik heb dit seizoen helemaal niet gespeculeerd over Jack – hij is de laatste 12 wedstrijden geblesseerd geweest.

“Hij tekende een gloednieuw contract nadat hij aan het begin van het seizoen de visie voor de club van de eigenaren had gezien.”

Bemachtig de speciale editie 2021/22 van uw club jaarlijks. Lees hier meer.


Posted By : http://54.248.59.145/