Man City transfer nieuws LIVE Kane en Gundogan laatste plus Jack Grealish naar City nieuws

Ilkay Gundogan is de nieuwste speler van Manchester City die terugkeert naar de training terwijl de voorbereiding van Pep Guardiola steeds meer vorm krijgt.

Het voorseizoen van City werd tot nu toe gehinderd door senioren die op vakantie waren en een aantal academiespelers die geïsoleerd zaten na een Covid-uitbraak na een EDS-trainingskamp.

In de eerste week van de voorbereiding waren slechts acht spelers in training, maar deze week keerden er meer terug en er was een relatief sterke kant voor de vriendschappelijke overwinning op Preston op dinsdag. Spelers als Ruben Dias, Joao Cancelo, Nathan Ake en Zack Steffen keerden maandag terug en speelden na slechts een dag trainen de eerste helft tegen Preston.

De groep heeft nu een boost gekregen door de terugkeer van Gundogan, na zijn pauze na Euro 2020. Gundogan bereikte de laatste 16 etappe van de competitie met Duitsland en zal nu proberen zijn conditie op te bouwen op tijd voor de Community Shield-clash met Leicester volgend weekend .

City neemt het zaterdag op tegen Barnsley in een haastig geregelde vriendschappelijke wedstrijd, waar Gundogan zijn eerste run-out van het voorseizoen zou kunnen krijgen.

Volg de liveblog hieronder voor iedereen voor het laatste City-nieuws van de dag.


Posted By : http://13.113.122.156/