Manchester United baas Ole Gunnar Solskjaer opent op grotere carrière spijt

Als Ole Gunnar Solskjaer terug in de tijd zou kunnen gaan en één ding aan zijn carrière zou kunnen veranderen, zou hij zijn gemiste kans om Bayer Leverkusen te verslaan in de halve finale van de Champions League van 2002 begraven.

Manchester United verloor de gelijkspel op uitdoelpunten tegen Bayer Leverkusen met de halve finale eindigend met 3-3 op aggregaat.

Solskjaer had de kans om het voor United te winnen en ze naar een finale tegen Real Madrid in Glasgow te brengen, maar hij miste het doel.

De huidige United-baas onthulde dat hij nog steeds worstelt met het missen van een glorieuze kans om de club naar een tweede Champions League-finale in drie jaar te sturen, ook al beweert hij dat hij geen bijzonder spijtig persoon is.

“Nou, als ik naar sommige van die onbetrouwbare kapsels kijk, zou ik zeggen: ‘Knip je haar vaker!'” vertelde Solskjaer aan ManUtd.com toen hem werd gevraagd of hij iets zou veranderen aan zijn spelerscarrière.

“Maar nee, ik heb het al eerder in het interview gezegd, ik kijk niet echt terug, ik heb er geen spijt van. Je neemt beslissingen en je moet de consequenties dragen, dus ik zou waarschijnlijk zeggen, wees gewoon weer jezelf… Ik zit hier, nietwaar? En ik zou op dit moment nergens anders zijn.

“Dus ik zou waarschijnlijk gewoon weer hetzelfde doen… behalve een doelpunt maken tegen Bayer Leverkusen in 2002! Die kans… ongeveer 10 minuten voor fulltime… dat is het moment in mijn carrière waar ik het meest aan heb gedacht, die misser.”

De United-baas onthulde ook dat zijn voormalige teamgenoot Roy Keane hem voortdurend aan de misser herinnert.

‘Vraag het ook aan Roy Keane… hij blijft me in de rede vallen als we met elkaar praten. Hij herinnert me aan die kans, maar ik antwoord alleen dat het voor mij een goede kans is, maar voor hem was er absoluut geen kans dat hij die of een andere kans zou hebben gescoord… maar dat stoort me, die kans.

“Thuis speelden we 2-2 en waren we naar de finale in Glasgow gegaan. En dan hadden we hem ook gewonnen.”

Wil je een exclusieve pre-season United preview – zowel in je inbox als in je brievenbus? Ga hierheen voor meer informatie en om uw exemplaar veilig te stellen.


Posted By : Lagutogel