Manchester United bereidt zich voor op een van hun drukste augustus in de zomerse transferperiode

Manchester United zette woensdagavond de voorbereidingen op het nieuwe seizoen voort in een 2-2 gelijkspel met Premier League-nieuwkomers Brentford.

Anthony Elanga en Andreas Pereira vonden allebei het scoreformulier voor ongeveer 30.000 fans op Old Trafford, aangezien de spelers waardevollere minuten in hun benen kregen voorafgaand aan hun openingswedstrijd met Leeds United.

De MEN-chef United-schrijver Samuel Luckhurst sprak donderdagmiddag met Tyrone Marshall in een Facebook Live om het laatste nieuws over de club te bespreken.

Luckhurst gaf zijn reactie op de wedstrijd tegen de Bees, wat Ole Gunnar Solskjaer te zeggen had over het aantrekken van Raphael Varane in de zomer en wie de club waarschijnlijk deze zomer zal verlaten, terwijl hij ook zijn vroege gedachten uitte over het mogelijke team dat het tegen Leeds zou opnemen.

Hier zijn de hoogtepunten van de discussie om u te helpen het lawaai te doorbreken en bij het echte verhaal te komen.

Nadenken over de loting van Brentford

Luckhurst: “De prikkel voor ons om te gaan was om daarna met Solskjaer te praten en dat was ook het geval met de wedstrijden tegen QPR en Derby.

“Hij was erg boeiend toen hij de afgelopen weken met ons sprak en er is altijd veel te leren van een manager in het voorseizoen, want er gebeurt ontzettend veel op het gebied van inkomende en uitgaande spelers, spelers die zich melden voor training.

“Volgende week om deze tijd heeft United iedereen terug in het gebouw van Carrington om zich op te maken voor die wedstrijd tegen Leeds United op 14 augustus. Ik veronderstel dat de twee doelpuntenmakers tegen Brentford; men moet absoluut onderweg zijn in Andreas Pereira, want ik zie de noodzaak niet voor hem. Je kijkt naar zijn route terug in het team en hij is gewoon niet goed genoeg.

“Terwijl iemand als Anthony Elanga, die het eerste doelpunt maakte, United echt een beslissing geeft om daar te gaan vanwege de verschillende problemen die ze hebben met een aantal aanvallers. Het is een interessante dynamiek die United heeft gekregen met hun aanval en er is ontzettend veel anciënniteit bij [Edinson] Cavani en [Bruno] Fernandes.

Video laden

Video niet beschikbaar

“Je hebt de steraantekening in Jadon Sancho en Mason Greenwood die een volledig voorseizoen hebben, maar het weegt in de linkerkant dat er problemen zijn. Er zijn sowieso problemen met Daniel James, die er niet klaar voor lijkt om in de toekomst een vaste speler van United te worden.

“Marcus Rashford heeft vorm- en conditieproblemen en er is enige onzekerheid of hij geopereerd zal worden of niet. Dan heb je de conditie en vorm van Anthony Martial die problematisch is. Hij heeft het slechtste seizoen van zijn carrière achter de rug, qua blessures na een aantal maanden uit de roulatie te zijn geweest en ik verwacht niet dat hij klaar zal zijn voor de start van het seizoen.

“Dus dat geeft Elanga mogelijk de kans om bij de club te blijven, in het eerste elftal te komen en hij doet het op de juiste manier. Hij was indrukwekkend toen hij inviel bij QPR en het was gewoon de kwaliteit van zijn doelpunt dat gisteravond opviel, hij manipuleerde de bal perfect ondanks dat hij achter hem lag en gebruikte het tempo van de voorzet om hem naar huis te sturen.

“Het was klinisch, terwijl hij in eerdere wedstrijden een paar kansen nodig had of een paar kansen heeft verworpen voordat hij zijn doel had en dat was ook positief. Hij is een veerkrachtige aanvaller voor zo’n jonge leeftijd en is sterker geworden voor het seizoen, zoals ook te zien is op zijn Instagram-account. Hij heeft zijn tijd moeten afwachten en geduld moeten hebben, maar hij plukt er momenteel de vruchten van. In dit stadium denk ik dat het heel begrijpelijk is dat United rustig blijft zitten en hem zegt ook stil te zitten voordat ze een definitieve beslissing nemen over wat ze met hem gaan doen.”

Vooruitkijken naar Leeds

Luckhurst: “Ik denk niet dat iemand verbaasd zou moeten zijn als Nemanja Matic begint tegen Leeds, aangezien hij de hele voorbereiding beschikbaar is geweest en hij de enige verdedigende middenvelder in die ploeg is. Dus als United 4-3-3 zou moeten spelen, wat Solskjaer wil, maar dat kan vertraging oplopen vanwege de trage marktbeweging en of ze een middenvelder gaan halen of niet.

“[Scott McTominay] is een interessant geval omdat hij het grootste deel van twee weken terug is geweest, maar hij was niet betrokken bij de laatste twee wedstrijden tegen Brentford en QPR. Dus of hij een of andere blessure heeft, daar moeten we nog opheldering over hebben, maar dat brengt duidelijk de plannen met het middenveld in gevaar, omdat McTominay een belangrijke speler is en zijn gebruikelijke partner in crime in Fred heeft gespeeld in de Copa America en heeft gewonnen ben pas volgende week terug.

“Dat gezegd hebbende, denk ik dat Fred een van de meest natuurlijk fitte spelers in die ploeg is, dus misschien is hij in de juiste conditie om tegen Leeds te beginnen. Maar dan is er de discussie of je hem in zijn eentje vertrouwt op het middenveld en ik denk niet dat veel mensen dat zouden doen. Ik denk niet dat dat per se de juiste rol voor hem is. Ik denk dat als hij diep speelt, hij een partner moet hebben, terwijl Matic er vanwege zijn ervaring meer op zijn gemak uitziet.

“Dus, het zou me echt niet verbazen als het twee diepe middenvelders zijn voor die wedstrijd, wat niet ideaal is in termen van de plannen voor de toekomst, maar het is erg moeilijk voor een Premier League-team om op de plek te zijn waar ze willen zijn. openingsdag van het seizoen. Ik denk niet dat dat in feite het geval zal zijn, omdat teams een tekort aan doelen zullen hebben en spelers een tekort zullen hebben aan wedstrijdfitness vanwege de timing van hun terugkeer en terugkomen in druppels en drabs.

“Ik denk niet dat het een somber vooruitzicht is.”

Solskjaer’s opmerkingen over Varane

Luckhurst: “De sleutelwoorden waren ‘enorm verschil’ die Solskjaer gebruikte om te beschrijven [Raphael] Varane en Sancho en het was interessant hoeveel hij uitgebreid over Varane sprak. Toen we daarna in de perskamer waren, dachten we allemaal dat hij waarschijnlijk niet veel zou zeggen omdat hij niet veel zei toen we hem vroegen naar Sancho in Derby omdat hij zijn medische keuring nog niet had afgerond en het nog niet volledig was ondertekend uit.

“Varane bevindt zich in dezelfde situatie, maar hij was blij om ongeveer drie vragen over hem te beantwoorden en ik denk dat het ding dat me opviel, was wat hij zei over de leeftijd van Varane en de leeftijd van de centrale verdedigers die ze hebben.” heb nu. Varane is 28, denk ik [Harry] Maguire is even oud. [Eric] Bailly is 27 en [Victor] Lindelof is 25. Het feit dat hij hun leeftijd noemde, is behoorlijk belangrijk omdat het voelt alsof dat een ervaren kwartet is op papier om United de zekerheid te geven om volgend seizoen voor de titel te gaan strijden.

“United staat open voor een nieuwe centrale verdediger en ik denk niet dat veel mensen zouden suggereren dat het absoluut noodzakelijk is, maar met mensen als Bailly die overwegen hoe broos en grillig hij kan zijn; Ik denk niet dat hij daar per se veilig is. Ik denk dat Lindelof zeker de derde keuze is als centrale verdediger, gezien de loyaliteit die hij genoot toen hij onder Solskjaer werkte en dat is geen verrassing.

“Maar het is nog steeds een behoorlijk goed kwartet, ook al halen ze niemand binnen.

op uitgaven

Luckhurst: “Ik denk dat er ongeveer 35 spelers in de huidige selectie van het eerste elftal zitten, dat zijn er waarschijnlijk 10 te veel.

“Het is begrijpelijk, aangezien je spelers uit de academie wilt promoten en je ze die bekendheid wilt geven, ik begrijp dat volledig en sommigen van hen, zoals Elanga, zijn er misschien om te blijven. Spelers zoals Di’Shon Bernard worden uitgeleend en er zijn veel spelers die betrokken zijn geweest bij de voorbereiding van het seizoen, waarvan we weten dat ze volgende week niet in de selectie van het eerste elftal zullen zitten.

“Ze zullen ofwel bij een andere club zijn of met de Under 23’s trainen omdat iedereen volgende week terug is en als bepaalde spelers volgende week niet terug zijn, dan heb je het recht om te vragen waarom, want het zou een beetje vreemd zijn als zij zijn niet.

“Het lastige is geld inzamelen voor spelers en er zijn waarschijnlijk hoogstens drie spelers die voor de hand liggende spelers zijn om te verkopen voor het verkrijgen van vergoedingen waarvoor [Jesse] Lingard, [Paul] Pogba en misschien Diogo Dalot. Zelfs Dalot zou je in plaats daarvan kunnen zien eindigen met een lening en dat is misschien het meest waarschijnlijke scenario.

“Aan het einde van de periode zullen het waarschijnlijk meer leningen zijn in termen van uitgaven voor United, maar ze zullen een aantal permanente verkopen moeten doen om wat geld vrij te maken als ze meer inkomsten willen doen. Het zou de drukste augustus kunnen zijn – of in ieder geval één daarvan – voor United in de afgelopen transferperiodes.”

Wil je een exclusieve pre-season United preview – zowel in je inbox als in je brievenbus? Ga hierheen voor meer informatie en om uw exemplaar veilig te stellen.


Posted By : Lagutogel