Manchester United-fans bespotten Arsenal-target James Maddison met Andreas Pereira-vergelijking

Het is niet zo lang geleden dat James Maddison interesse had voor Manchester United tijdens een zomerse transferperiode.

United had de spelmaker van Leicester al vroeg in het bewind van Ole Gunnar Solskjaer gevolgd, maar besloot in het voorjaar van 2020 dat een stap onrealistisch was gezien zijn waarde van toen £ 80 miljoen in een onzeker transferlandschap.

Een jaar later is de 24-jarige niet meer zo aantrekkelijk gezien het succes van Bruno Fernandes in een aanvallende rol en de aanstaande toevoeging van collega-aanvaller Jadon Sancho.

Maddison zou deze zomer Leicester echter nog kunnen verlaten, met Arsenal nu de kant die sterk verbonden is met een verhuizing voor de voormalige aanvallende middenvelder van Norwich.

Te midden van de geruchten over een mogelijke verhuizing naar Noord-Londen, is er een niet-vleiende stat naar voren gekomen die aantoont dat Maddison per wedstrijd evenveel doelpunten creëert als Andreas Pereira.

De statistiek doet Maddison weinig goeds gezien het feit dat hij recentelijk te kampen heeft gehad met blessures, hoewel het verontrustend is om zijn inbreng te zien in vergelijking met een United-buitenspeler die vorig seizoen op huurbasis worstelde bij Lazio.

Zoals verwacht waren United-fans er snel bij om de spot te drijven met Arsenal en de spot te drijven met hun potentiële zomeraanwinst.

De tweet waarmee het allemaal begon

Engelse belasting

‘Overschat’

Geen wedstrijd

Vat het goed samen

Een terecht punt

Arsenal-fans zijn niet blij

Maddison is een jongensfan van United en bronnen dicht bij de Engelse middenvelder vertelden de MEN dat hij ‘jaren geleden bij United had gezeten’ als het aan hem had gelegen.

Leicester heeft een recente geschiedenis van het verkrijgen van hoge vergoedingen voor enkele van hun meest begeerde spelers. Voordat Harry Maguire voor £ 80 miljoen bij United kwam, ontvingen de Foxes in 2018 £ 60 miljoen van City voor Riyad Mahrez, Danny Drinkwater kwam in 2017 voor £ 35 miljoen bij Chelsea en N’Golo Kante verhuisde in 2016 voor £ 30 miljoen naar Stamford Bridge.

Wil je een exclusieve pre-season United preview – zowel in je inbox als in je brievenbus? Ga hierheen voor meer informatie en om uw exemplaar veilig te stellen.


Posted By : Unitogel