Manchester United-jongere Di’Shon Bernard wordt uitgeleend aan Hull City

Di’Shon Bernard zal naar verwachting naar Hull City gaan voor een seizoen op huurbasis van Manchester United.

De afgestudeerde van de Manchester United-academie, die in 2017 van Chelsea naar de club kwam, werd vorig seizoen uitgeleend aan Salford City, dat eigendom is van Class of 92.

Hij maakte in totaal 31 optredens voor de League Two-outfit en zal nu de stap maken naar het tweede niveau van Engeland volgens Hull Daily Mail.

Volgens het rapport zal Bernard voor een seizoen verhuurd worden aan Hull City.

Bernard speelde deze zomer voor het eerste team van Ole Gunnar Solskjaer in het voorseizoen en maakte twee vervangende optredens, maar met de komst van Raphael Varane en de overvloedige defensieve opties van United is het onwaarschijnlijk dat de 20-jarige kansen krijgt in het eerste team van de club. .

Vorig seizoen viel Bernard op bij Salford, met in totaal 31 optredens voor de League Two-outfit.

De stap naar boven zal steil zijn, maar Bernard zal zich aansluiten bij een club die een tekort heeft aan opties voor senior centrale verdedigers en hij zal de kans krijgen om mee te tellen in het MKM-stadion.

De eerste keuzes van de club zijn momenteel Jacob Greaves en Alfie Jones, waarbij Bernard wordt ingeschakeld om competitie te bieden en de kans om meer minuten te krijgen in een competitieve divisie.We willen uw mening, Reds. Je kunt nog meer betrokken raken bij onze Man United-verslaggeving door je aan te melden. Dit zal een hele reeks dingen ontgrendelen – inclusief deelnemen aan de opmerkingen en deelnemen aan onze speciale Q&A’s, waar je rechtstreeks met onze verslaggevers kunt praten over wat er deze week en daarna op Old Trafford gebeurt.

Klik hier om te beginnen.

Hull City-manager Grant McCann wilde zijn defensieve opties graag versterken nadat hij vorige week toegaf dat hij op zoek was naar een centrale verdediger.

Over zijn verhuurervaring vorig seizoen gesproken, Bernard onthulde dat hij genoten heeft van de ervaring.

“Om eerlijk te zijn, ben ik gewoon blij dat ik de stap heb genomen om uitgeleend te worden in plaats van alleen bij de Onder-23 te blijven, aangezien ik me zeker als speler heb ontwikkeld en veel nieuwe dingen heb geleerd.

“Voetbal in het eerste elftal was absoluut iets wat ik nodig had. Het komt op een punt waarop de Under-23’s niet langer een test waren [for me] en je moet mannenvoetbal spelen om je vaardigheden te testen.

“Ik denk dat ik het goed heb gedaan in League Two. Ik heb veel verschillende spelers ontmoet en ik denk dat ik het goed heb gedaan, om eerlijk te zijn.

“League Two is absoluut een competitie waar je veel luchtballen ziet, maar het heeft me laten zien dat voetbal niet altijd draait om de mooie stukken op de vloer, als je van achteren speelt.

“Teams kunnen het lang volhouden en tweede ballen spelen, maar toch domineren en het spel winnen. Het is zeker iets dat ik heb geleerd en ik heb er goed mee omgegaan.

“Je komt grote spitsen tegen, kleine spitsen, en de groten zijn het moeilijkst! Maar het was een goede test en ik heb het goed doorstaan.

“Je moet gewoon dat sterke hoofd hebben en mentaal goed zijn. Je weet dat leningen soms moeilijk kunnen zijn en veel spelers worden uitgeleend en spelen uiteindelijk niet.

“Gelukkig voor mij was dat niet het geval. Ik ging meteen naar binnen en trainde hard en werkte hard. De gaffer zag dat en ik kreeg kansen in het team en nam ze echt.”

Bernard hoopt dit seizoen dezelfde ervaring te hebben bij Hull City.

Wil je een exclusieve pre-season United preview – zowel in je inbox als in je brievenbus? Ga hierheen voor meer informatie en om uw exemplaar veilig te stellen.


Posted By : Lagutogel