Manchester United transfer nieuws LIVE Saul en Pogba laatste plus Van de Beek nieuws

Manchester United blijft hard trainen op hun trainingskamp in Surrey voorafgaand aan de oefenwedstrijd van zaterdag tegen QPR.

United versloeg Derby County afgelopen weekend met 2-1, dankzij doelpunten van Tahith Chong en Facundo Pellistri, in hun eerste optreden van de zomer en kreeg een boost door de terugkeer van Scott McTominay en Daniel James.

Ondertussen is Donny van de Beek klaar om de interesse van Italië, Spanje en Duitsland om deze zomer bij United te blijven afwijzen.

De Holland-international doorstond een moeilijk eerste seizoen op Old Trafford en hij is tijdens deze transferperiode in verband gebracht met een vertrek.

Clubs in de Serie A, La Liga en Bundesliga hebben allemaal aarzelend onderzoek gedaan, maar slechts 12 maanden nadat hij voor £ 35 miljoen bij United kwam, ziet Van de Beek zijn toekomst op Old Trafford en hij wil blijven en vechten voor zijn plek.

Bronnen dicht bij de speler hebben gezegd dat de 24-jarige zich “fit, fris en klaar voor de uitdaging” voelt nadat hij het Europees kampioenschap deze zomer had gemist om te rusten van een liesblessure die hem tegen het einde van het seizoen hinderde.

Al het laatste nieuws van Man United, de hele dag door.


Posted By : Lagutogel