Manchester United transfer nieuws LIVE Shaw en Varane laatste plus Trippier naar Utd nieuws

De vriendschappelijke wedstrijd van Manchester United met Preston North End van zaterdag is afgelast.

Dit komt omdat United “een klein aantal vermoedelijk positieve” [Covid] gevallen. Dit heeft ertoe geleid dat die mensen in isolatie zijn geplaatst, in afwachting van verdere tests.”

Dit laat United achter met een laatste vriendschappelijke wedstrijd, tegen Everton op 7 augustus, voordat ze de volgende week hun seizoen beginnen tegen Leeds.

Het was een gemengd begin van de zomer voor Ole Gunnar Solskjaer’s kant, met een overwinning op Derby County gevolgd door een 4-2 nederlaag bij QPR en een vermakelijk 2-2 gelijkspel met de pas gepromoveerde Brentford op Old Trafford.

United is veel succesvoller geweest op de transfermarkt na de ondertekening van Jadon Sancho en het sluiten van een deal voor Raphael Varane, waarbij de centrale verdediger volgende week een medische keuring zal ondergaan.

Ze moeten misschien wachten om Kieran Trippier vast te leggen, omdat de rechtsback verwacht dat er tegen het einde van de transferperiode een transfer zal plaatsvinden.

United gaf prioriteit aan de aanwinsten van Sancho en Varane en heeft nu de nadruk gelegd op de uitbetalingen om nog meer inkomsten veilig te stellen.

Trippier, 30, is het laatste jaar van zijn contract bij Atlético Madrid ingegaan en wil lid worden van de jongensclub United, nadat hij ervoor heeft gezorgd dat zijn familie naar Manchester verhuist.

Volg de hele dag voor het laatste nieuws.


Posted By : Lagutogel