Ole Gunnar Solskjaer heeft Mason Greenwood advies na de transfer van Jadon Sancho naar Manchester United

Ole Gunnar Solskjaer heeft wat advies gegeven waar Mason Greenwood misschien naar zou moeten luisteren.

Greenwood, 19, heeft een sensationele stijging doorgemaakt bij Manchester United, maar het lijkt zeer waarschijnlijk dat hij volgend seizoen zou kunnen blijven vechten voor zijn plaats in de basiself van de Reds nadat Jadon Sancho’s komst van £ 72,9 miljoen van Borussia Dortmund eindelijk officieel werd gemaakt.

Hoewel de verwachting is dat Greenwood zich uiteindelijk zal ontwikkelen tot een consistente centrumspits, wordt hij sinds zijn doorbraak vooral op rechts gebruikt, iets waarvan Solskjaer heeft toegegeven dat het op dit moment in zijn carrière het beste bij zijn eigenschappen past.

Aangezien Sancho een onvermijdelijke starter aan de rechterkant lijkt en Edinson Cavani erop uit is om de aanval van United door het midden te leiden, zou Greenwood voor een uitdaging kunnen staan ​​om dit seizoen weer op te klimmen in de pikorde van Solskjaer voor het eerste elftal.

Wat verwacht je dit seizoen van Greenwood? Laat ons uw mening weten in de opmerkingen hieronder.

Solskjaer heeft nu echter onbedoeld advies gegeven over hoe Greenwood het beste met de komst van Sancho om kan gaan door uit te leggen hoe hij de mogelijke overstap van Alan Shearer naar United in 1996 benaderde.

“Nee, nee. Ik ben nooit het type geweest om me zorgen te maken over anderen en wat ze doen”, vertelde Solskjaer aan de interne media van United toen hem werd gevraagd hoe hij zich voelde toen hij het nieuws hoorde dat Sir Alex Ferguson op het punt stond de Premier te strikken. League’s all-time doelpuntenmaker.

“Natuurlijk is Alan Shearer een van de beste spitsen die in Engeland heeft gespeeld, maar ik ga de uitdaging aan.

“Als hij had getekend, had ik gemakkelijk getekend en had ik er vertrouwen in dat ik een impact kon maken, want ik had veel vertrouwen in mijn eigen kunnen als doelpuntenmaker.”

Wil je een exclusieve pre-season United preview – zowel in je inbox als in je brievenbus? Ga hierheen voor meer informatie en om uw exemplaar veilig te stellen.


Posted By : Unitogel