Ole Gunnar Solskjaer weet dat hij nu geen excuses voor de titel heeft als Man Utd meer transfers najaagt

Ole Gunnar Solskjaer geeft toe dat hij geen excuses zal hebben als Manchester United dit seizoen niet de Premier League-titel wint.

United is sinds 2013 niet meer tot kampioen gekroond en eindigde de vorige keer als tweede van buren Manchester City.

Maar de bazen van Old Trafford hebben Solskjaer deze zomer op de transfermarkt gesteund, na meer dan £ 110 miljoen te hebben uitgegeven aan supersterren Jadon Sancho en Raphael Varane.

Er zouden nog meer aanwinsten kunnen volgen – en Solskjaer weet dat hij alle tools heeft gekregen die hij nodig heeft om door te gaan en Verenigd koningen van het Engelse voetbal te maken.

Solskjaer heeft ook een nieuw langetermijncontract gekregen en weet dat hij het vertrouwen dat zijn club in hem heeft getoond moet gaan terugbetalen.Ole Gunnar Solskjaer zou deze zomer meer nieuwe gezichten door de deur kunnen zien komen op Old Trafford

De Noor zei: “Elke manager zou blij zijn hoe eerder en hoe eerder de deals worden gesloten. Dit jaar zijn we erin geslaagd om het voor elkaar te krijgen.

“De twee die we hebben zullen een enorm verschil voor ons maken, dit seizoen op korte en ook op lange termijn.

“Raphael is in zijn bloei. Hij is even oud als Harry Maguire en ik heb een fantastische groep centrale verdedigers.

Wat heeft Manchester United nog meer nodig op de transfermarkt? Laat het ons weten in het opmerkingengedeelte.MANCHESTER, ENGELAND - 23 juli: Nieuwe ondertekening Jadon Sancho van Manchester United wordt onthuld op Carrington Training Ground op 23 juli 2021 in Manchester, Engeland.
Jadon Sancho is klaar om aan de slag te gaan bij Manchester United

“Ook met Jadon, met de jonge aanvallers die we hebben, is het spannend. Als manager kun je niet om meer steun vragen als je deze twee zo vroeg hebt als wij.”

“We zijn eerder naar het einde van het venster geklauterd – en nu moet ik zeggen dat ik denk dat we ons in een goede positie bevinden.”

Sinds Solskjaer sprak, was United echter genoodzaakt de oefenwedstrijd van zaterdag in Preston te annuleren na een Covid-uitbraak op het trainingsveld.Varane verlaat Real Madrid snel na 10 jaar bij de Spaanse giganten voor Manchester United

Ongeveer acht spelers en leden van de technische staf hebben positief getest na een ronde van laterale flowtests.

United bracht Preston donderdagavond om 19.00 uur op de hoogte van het nieuws, waardoor de Championship-club een enorme rekening moest betalen voor het organiseren van de wedstrijd.

Preston probeert nu een vervangend team te vinden om in te stappen.

Iedereen die positief testte, moet nu 10 dagen isoleren – iets meer dan twee weken voordat het nieuwe Premier League-seizoen begint.

Bemachtig de speciale editie 2021/22 van uw club jaarlijks. Lees hier meer.


Posted By : http://54.248.59.145/