Pundit maakt spannende voorspelling van Manchester United na transfer van Raphael Varane

De voormalige centrale verdediger van Engeland, Matthew Upson, gelooft dat Manchester United Harry Maguire en Raphael Varane het nodige gereedschap heeft om een ​​enorm succesvolle centrale verdediger op te bouwen.

United staat op het punt om de ondertekening van Varane af te ronden nadat ze hebben bevestigd dat ze een overeenkomst hebben bereikt met Real Madrid om de international van Frankrijk binnen te halen, op voorwaarde dat hij een medische keuring doorstaat.

De aanstaande verhuizing van Varane naar Old Trafford zal de defensieve opties van United-manager Ole Gunnar Solskjaer aanzienlijk versterken, waarbij de Noor al geruime tijd graag een centrale verdediger van wereldklasse op het hoogste niveau wil neerzetten.

Nu Varane klaar staat om rechtstreeks in de achterste vier te eindigen en een samenwerking aan te gaan met clubcaptain Maguire, heeft de voormalige centrale verdediger van West Ham United, Upson, er vertrouwen in dat de kwaliteiten van beide spelers elkaar zullen aanvullen en dat het een veelbelovend partnerschap zou kunnen zijn in de maken.

“Het is van cruciaal belang om een ​​speler voor Manchester United binnen te halen die weet hoe hij moet omgaan met de verwachting en druk om voor een team van die omvang te spelen”, zegt Upson tegen Sky Sports. “Je moet zeggen dat hij daar de ideale persoon voor is.

“Als centrale verdediger hebben ze een mooie balans. Je hebt één speler in Maguire die een beetje groter is, een beetje fysieker en wil domineren in de lucht, en je hebt Varane die een beetje een Rolls is Royce.

“Zijn lezing van het spel, de manier waarop hij eventuele problemen opruimt, zijn interventies en onderscheppingen die hij op het veld heeft, zijn uitstekend.

“Als die twee het voor elkaar krijgen en die samenwerking op gang brengen, is dat enorm positief voor Manchester United om vooruit te komen.”

Varane staat op het punt de tweede aanwinst van United te worden tijdens de transferperiode van deze zomer, na de recente komst van de Engelse vleugelspeler Jadon Sancho van Borussia Dortmund voor 73 miljoen pond.

Wil je een exclusieve pre-season United preview – zowel in je inbox als in je brievenbus? Ga hierheen om meer te weten te komen en uw exemplaar veilig te stellen!


Posted By : Lagutogel