Romelu Lukaku ziet er gescheurd uit in topless training terwijl hij zich voorbereidt op het nieuwe seizoen

Inter Milan-ster Romelu Lukaku verkeert in uitstekende vorm voor het nieuwe seizoen, en de aanvaller is klaar om zich zondag voor de voorbereiding weer bij zijn teamgenoten te voegen.

Lukaku is op vakantie geweest na het einde van zijn betrokkenheid bij België op Euro 2020 en volgens berichten uit Italië komt er zondag een einde aan zijn pauze.

De aanvaller zal zich dan aansluiten bij de rest van de Inter-ploeg voor hun Serie A-titelverdediging.

En Lukaku lijkt klaar te zijn om van start te gaan, nadat hij een aantal foto’s op Instagram had gepost waarop te zien was dat hij al aan het trainen was.
Inter’s voorbereiding op het seizoen kreeg echter een klap nadat de club had aangekondigd dat ze niet naar Amerika zouden reizen voor de Florida Cup.

Inter zou aanstaande maandag tegenover Arsenal staan, maar beide clubs hebben zich officieel teruggetrokken uit het toernooi.

In een verklaring zei Arsenal: “Na een klein aantal positieve COVID-tests onder de geplande partij om morgen naar Amerika te reizen, zijn we helaas gedwongen ons terug te trekken uit de Florida Cup.
“Deze moeilijke beslissing is gebaseerd op het waarborgen van de gezondheid en het welzijn van onze spelers en staf.”

Inter heeft nu het voorbeeld gevolgd, daarbij verwijzend naar de “huidige risico’s van internationaal reizen” te midden van de aanhoudende pandemie.

Hun verklaring luidde: “FC Internazionale Milano kondigen aan dat ze niet naar de VS zullen reizen voor de Florida Cup vanwege de huidige risico’s die gepaard gaan met internationale reizen als gevolg van de verspreiding van de pandemie, risico’s die Arsenal FC al hebben doen terugtrekken van deelname.”
Inter zal in plaats daarvan hun voorbereidingen voor het seizoen voortzetten in hun Suning Training Center, met de eerste wedstrijd van hun Serie A-titelverdediging die volgende maand zal plaatsvinden.

Ze verwelkomen Genua op 21 augustus in San Siro, met nieuwe baas Simone Inzaghi die op zoek is naar een winnende start.

Inzaghi heeft het stokje overgenomen van Antonio Conte, die in mei bij de club wegliep.

Bemachtig de speciale editie 2021/22 van uw club jaarlijks. Lees hier meer.


Posted By : http://54.248.59.145/