Uncategorized

DENNIS WONG MENJARINGKAN REKOD WPT KELAB $25,000!

Ambil petunjuk cip dan jalankan sahaja meja. Itulah pengalaman pemenang Kejohanan https://filmstory.org/ Berlian $100K ClubWPT yang baru dinobatkan, Dennis “ceszone” Wong. Selepas berbulan-bulan kelayakan, lelaki berusia 30 tahun dari Bronx, New York, mengubah minatnya terhadap poker menjadi skor $25,000.

ClubWPT ialah tapak poker langganan loteri WPT dan kemenangannya menjadi hadiah wang tunai terbesar dalam sejarah platform. Seorang ahli laman web selama tujuh tahun yang lalu, Wong telah memenangi sejumlah wang tunai dan hadiah di sana sini. Dia kerap selesai dalam warna hitam untuk tahun di tapak.

Markah Kejohanan Berlian $100K ClubWPT berada pada tahap yang lain, bagaimanapun, dan dia terpaksa melayakkan diri melalui acara lain, mengatasi beribu-ribu pemain lain sepanjang perjalanan. Di meja akhir, Wong membawa permainannya ke tahap lain juga.

“Ia semua adalah perjalanan roller coaster,” dia masih ingat tentang kejohanan akhir. “Anda akan menjadi timbunan pendek dan timbunan besar pada satu ketika.”

Itu mungkin berlaku, tetapi Wong lebih seperti kereta peluru di meja akhir.

“Saya adalah pemimpin cip sepanjang perjalanan – secara literal dari awal hingga akhir,” dia masih ingat. “Saya hanya mengekalkan timbunan cip saya. Itu sahaja yang anda perlu lakukan ialah mengekalkan petunjuk cip seberapa banyak yang anda boleh. Kemudian ketika itulah anda mula bermain seperti binatang. Itulah cara terbaik untuk melakukannya.”

Rancangan itu pasti berjaya untuk Wong. Tempat kedua bermakna markah hanya $10,000, jadi membawa pulang gelaran itu menambah sedikit tambahan kepada wangnya. Satu lagi kelebihan bagus untuk kemenangannya ialah penampilan di rancangan televisyen WPT yang menonjolkan pencapaiannya.

“Mereka akan menunjukkan bahawa anda benar-benar boleh mendaftar untuk sedikit wang dan memenangi semua hadiah besar ini,” katanya.

Wong mengetahui perkara itu secara langsung dan berkata dia menikmati ClubWPT untuk kemudahan dan boleh bermain dari mana-mana sahaja pada bila-bila masa yang dia mahu, termasuk di telefon bimbitnya. Dia juga menyukainya dengan tahap langganan seperti ClubWPT Diamond, hadiah dan wang tunai yang tersedia menjadi lebih besar.

“Ia berpatutan, ia mudah untuk bermain, dan sentiasa ada kejohanan,” katanya mengenai tempat kegemarannya untuk bermain.

Ketika dewasa, poker yang disiarkan di televisyen memikat hati Wong dan dia telah bermain selama bertahun-tahun termasuk di Internet semasa ledakan poker. Dia juga kerap melawat kasino untuk bermain poker secara langsung, tetapi dalam beberapa bulan kebelakangan ini, pandemik COVID-19 telah menghentikannya.

Walau bagaimanapun, itu tidak melemahkan semangatnya untuk permainan, dan ClubWPT telah menawarkan cara untuk kembali ke meja – kembali ke hari-harinya bermain dalam talian. Wong menyukai tapak tersebut dan gembira untuk naik ke peringkat https://bookbooknyc.com/ Diamond apabila ia tersedia pada bulan Jun. Kemahirannya di meja langsung telah diterjemahkan dengan baik setakat ini.

Bujang tanpa anak, keluarga Wong memiliki kedai cenderamata dan kedai di New York dan dia bekerja dalam perniagaan keluarga. Beberapa perjalanan sekali-sekala termasuk memukul meja poker.

“Di mana-mana sahaja saya pergi dan terdapat sebuah resort berdekatan dan mereka menawarkan poker, saya akan pergi ke resort itu dan bermain beberapa kejohanan,” katanya.

Apabila tidak berada di meja, bersenam dan apa sahaja yang berkaitan dengan kecergasan adalah sebahagian besar dalam hidupnya. https://imbuecellars.com/ Dia juga gemar mengembara dan melihat “orang yang berbeza, negeri yang berbeza, dan tenaga yang berbeza.” Percutian terakhirnya melibatkan beberapa perkhemahan dengan rakan-rakan di New Hampshire.

Satu hobi lain mungkin sesuai untuk kejayaannya baru-baru ini. Wong seronok menembak bunga api. Selepas dia berlari di meja ClubWPT, beberapa roket botol dan satu lagi perayaan bersama rakan-rakan mungkin teratur.

Dengan kemenangan baharunya datang sejurus sebelum cuti Krismas, Wong berkata dana membeli-belahnya juga kini tersedia. Dia bercadang untuk menjadikannya sebagai bulan Disember yang istimewa dan acara WPT belian yang lebih besar mungkin juga pada masa depannya.

“Banyak hadiah, banyak pesta,” katanya mengenai musim cuti yang akan datang. “Saya hanya akan menghayatinya. Dan sudah tentu saya akan bermain lebih banyak poker.”

Sean Chaffin ialah seorang penulis bebas di Crandall, Texas, dan karyanya muncul dalam pelbagai laman web dan penerbitan. Ikuti dia di Twitter @PokerTraditions.