Relax Gaming Menambahkan Permainan Intouch pada Platform Agregator
toto

Relax Gaming Menambahkan Permainan Intouch pada Platform Agregator

Relax Gaming telah bekerjasama dengan pembangun slot progresif Intouch Games dan menambahkan syarikat itu pada tawaran platform Powered By Relax, yang termasuk beribu-ribu slot oleh banyak pembangun di seluruh dunia.

Studio ini akan mendapat manfaat daripada rekod prestasi Relax Gaming yang mantap untuk penghantaran teknikal dan jangkauan pasaran, yang akan keluaran macau membolehkan tajuk Intouch menjangkau khalayak baharu, mengembangkan jejak mereka dan mencari saluran inovasi baharu.

Meluaskan Jejak dan Menyampaikan pada Permainan Berkualiti
Intouch juga menghasilkan lapan permainan baharu sebulan dibantu oleh sepasukan 450 kakitangan, kenyataan akhbar rasmi menyatakan. Relax Gaming mempunyai akses kepada banyak tapak B2C dan akan memastikan pemain menerima produk berkualiti tinggi Intouch.

Beberapa permainan yang akan dipaparkan di pasaran Eropah terkawal terbesar hasil perkongsian Powered By Relax termasuk Money Grows on Trees, Big 7 Slots dan Fishin for Wins, dan banyak lagi. Permainan ini kini akan ditawarkan Data SGP dengan mudah kepada jenama rakan kongsi dalam platform Powered By Relax.

Platform ini terus dioptimumkan untuk menampung pemain mudah alih yang kini menyumbang 85% daripada keseluruhan trafik yang mengikuti jenama iGaming. Relax komited untuk mengembangkan portfolio tajuknya bersama-sama dengan penambahan terbaru Spadegaming dan Spinmatic. Mengulas mengenai kejayaan ini, Relax Gaming CPO Simon Hammon berkata:

“Dengan begitu banyak pengalaman, sebagai studio dan pengendali, kami gembira dapat bekerjasama dengan Intouch Games. Keprihatinan dan dedikasi yang diberikan oleh pasukan mereka yang besar dalam menghasilkan permainan inovatif menjadikan mereka rakan kongsi Powered By Relax yang sempurna.”

Santai CPO Permainan Simon Hammon
Memperluaskan Senarai Tajuk Relax Gaming kepada Rakan Kongsi B2B
Perjanjian itu penting kerana ia membantu Relax Gaming mengembangkan tawarannya dan menyertakan lebih banyak keupayaan operasi. Ketua komersil global Intouch Charles Mott turut berpuas hati dengan perkembangan tersebut dan mengalu-alukan peluang untuk bekerja dengan Relax Gaming:

“Kami memilih Relax kerana liputan yang luas yang mereka benarkan. Senarai pengendali syarikat adalah salah satu yang terbaik dalam pasaran dan Result SDY profesionalisme, organisasi dan kemudahan yang kami dapat integrasikan tidak ada duanya.”

Ketua komersil global Intouch Charles Mott
Intouch membayangkan pertumbuhan pesat yang dipadankan dengan strategi syarikat untuk terus meningkatkan pengalamannya. Studio itu menerima anugerah Unique Gaming Company semasa Anugerah Permainan Antarabangsa UK pada September lalu.

Relax Gaming sebelum ini bersetuju untuk membekalkan kandungan kepada Lottoland dan syarikat itu menambah Silverback ke kedudukannya pada bulan Januari.