‘Thursday Night Football’ Mempunyai Steelers sebagai Underdog Lawan Browns
toto

‘Thursday Night Football’ Mempunyai Steelers sebagai Underdog Lawan Browns

Minggu 3 NFL bermula malam Khamis dengan Pittsburgh Steelers mengharungi jalan untuk menghadapi Cleveland Browns. Walaupun memimpin AFC Utara, Hitam dan Emas adalah underdog dalam pertandingan bahagian ini.

Cleveland Browns
Cleveland Browns QB Jacoby Brissett bersiap sedia untuk membaling bola Data SGP selepas memalsukan handoff semasa kekalahan mengecewakan pasukan kepada New York Jets dalam NFL Minggu 2. The Browns menghadapi Pittsburgh Steelers malam ini. (Imej: Associated Press )
Permainan ini boleh menentukan masa depan bahagian itu apabila Steelers (1-1), dan Browns (1-1) bersedia untuk bertemu malam ini. Selepas persaraan Ben Roethlisberger, peminat bola sepak menjangkakan Steelers akan memasuki tempoh pembinaan semula sekurang-kurangnya tiga atau empat tahun. Walau bagaimanapun, Mitch Trubisky memenangi tugas permulaan dan nampaknya akan menjadi miliknya sendiri.

Tetapi Steelers tidak akan menghadapinya dengan mudah. Walaupun mereka mengetuai bahagian mereka, mereka melakukannya hanya dengan perbezaan mata. Mereka berkongsi rekod 1-1 mereka dengan Browns dan Baltimore Ravens. Hanya juara bertahan AFC Cincinnati Bengals tidak bertanding di bahagian itu. Mereka masih belum memenangi perlawanan.

Pittsburgh berjaya hanya satu touchdown dalam kekalahan 17-14 Minggu 2 kepada New England Patriots. Steelers adalah pasukan kelima terendah dalam hantaran ela musim ini, meletakkan hanya 172 melalui dua perlawanan. Ketua jurulatih Mike Tomlin berkata itu bukan sebab untuk menimbulkan penggera.

Pertempuran Ketat untuk Memimpin
Jika ada satu aspek yang boleh diketengahkan oleh Pittsburgh, ia adalah pertahanannya. Pemain barisan Alex Highsmith terikat untuk mendahului liga dengan tiga kekalahan dalam dua perlawanan. Pada peringkat kolektif, pasukan itu mempunyai tujuh guni. Pada masa yang sama, keselamatan Minkah Fitzpatrick mempunyai dua pintasan.

Sebaliknya, Cleveland mempunyai salah satu pemain belakang terbaik dalam liga Nick Chubb, yang mempunyai 228 ela bergegas setakat musim ini. Kerana dia, Browns adalah pasukan terbaik dalam jarak tergesa-gesa setiap perlawanan, dengan purata 200 dalam dua perlawanan pertama. Secara pertahanan, Myles Garrett mempunyai tiga karung ketika Browns terus menarik perhatian.

The Browns memanggil bekas cornerback untuk berada dalam senarai hari ini, tetapi hanya untuk perlawanan itu. Joe Haden menandatangani kontrak sehari untuk bersara dengan francais Cleveland Browns, sumber memberitahu Adam Schefter dari ESPN.

Bek pertahanan itu akan menamatkan kerjayanya selama 12 tahun dengan Togel SDY penuh gaya, mengakhiri segalanya di mana dia bermula. Dia bermula dengan Browns, kemudian berpindah ke Steelers, dan kini kembali ke rumah.

Steelers mempunyai sedikit kelebihan dalam 141 kali kedua-dua pasukan bertemu, termasuk tiga perlawanan playoff. Mereka telah mengharungi 79 perlawanan sambil mengalami 61 kekalahan dan seri.

Pittsburgh memenangi dua pertemuan terakhir, terbaru kemenangan 26-14 pada 3 Januari. Kedua-dua pasukan bangkit daripada kekalahan Minggu 2.

Steelers Akan Merindui Watt
Steelers mendapat pukulan apabila mereka menghadapi Patriots minggu lepas. Ia adalah satu kerugian yang hodoh, tetapi bukan sesuatu yang tidak dijangka. Peralihan pasukan dari Roethlisberger ke Trubisky sedang dijalankan, dan pelarasan diperlukan.

Apa yang lebih menyakitkan hati mereka ialah tidak mempunyai pelapis TJ Watt. Dia diketepikan kerana kecederaan, dan ketiadaannya dirasai minggu lepas.

Itu, ditambah dengan kesalahan Browns dengan permainan larian yang unggul, adalah sebahagian daripada sebab Steelers adalah +160 underdog pada DraftKings dan +168 pada FanDuel. Cleveland mendapat -190 dan -200 dengan buku sukan.

Kedua-dua pasukan akan datang seminggu yang singkat, yang membawa kepada jangkaan bahawa ini akan menjadi pertandingan yang mendapat markah Pengeluaran HK rendah. Over/under ialah 38.5 secara keseluruhan, tetapi itu mungkin terlalu optimistik, kerana tenaga akan menjadi faktor.

Bawah adalah 7-2 untuk Steelers bermain Cleveland di jalan raya, tetapi 2-5 dalam tujuh perlawanan jalan raya terakhir secara keseluruhan. Begitu juga, Browns telah melihat pukulan di bawah dalam lima daripada tujuh terakhir mereka menentang Steelers. Di tempat sendiri menentang mereka, bawah adalah tujuh daripada sembilan.

The Browns mendapat 4.5 mata. Walaupun Pittsburgh bergelut untuk mencari iramanya, ia masih boleh membuat penutup. Peminat boleh menjangkakan perlawanan yang sengit dengan banyak aksi pukulan keras, kerana kedua-dua pasukan berebut kedudukan dan penghormatan.